Träning i Saxtorp.... igen.

Åh så trött jag blir på min dator! Här sitter jag och skriver ett jättelångt inlägg... men sen när jag ska spara.. vad händer? JO, allt försvinner.
Tränade igår i Saxtorp och det gick mycket bra! Dock har jag varit förkyld och sjuk i veckan så min ork var inte den bästa.. ärligt talat så blev jag trött efter bara 15 minuters körning.. men jag kämpade på och körde i ett bra tempo i fyra pass. Men nu är jag trött kan jag tala om.
Tycker det är jättekul att köra nu, känns att vinterträningen ger mer och mer resultat :D  Och sen nu när marken blir mjukare och mjukare blir det ännu roligare att köra... igår var det faktiskt riktigt mjukt, dubbdäcken hade inte behövts och det bildades fina vallar, spår och bromshålor på banan. Det gillar jag enormt !
Och en viktig sak att tillägga är att IDAG var det SISTA gången som jag körde på min hoj... för i veckan kommer en ny fin, röd och blänkande pärla stå i garaget. Så jag ser sjukt mycket fram mot nästa helg!
Ha det bra!
/ Emma

Blogg under uppbyggnad!

Hej,
Om det kommer se lite konstigt ut här på bloggen under ett tag framöver så är det för att jag håller på med att fixa Emmas design som jag lovat henne extremt länge nu, håll ut!
Mvh,
Astrid

Träning i Saxan och i Veinge! :)

Hejhej !

Måste bara börja med att skriva att vädret och banorna som jag kört på har varit kanon i helgen.. helt sjukt fina var de! Lördagen spenderades i Veinge, solen sken och det var inte lite kallt om tassarna kan jag tala om!

I söndags åkte vi till Landskrona igen, för att köra i saxtorp. Träningen gick riktigt bra, försökte hålla ett högt tempo hela tiden och tyckte att jag lyckades prima med det. Det märks att vinterträningen har gett resultat :)

Solen lyste fint hela dagen, så min Pappa/ Mekaniker/kock/ Chaufför.. även kallad Lars - tog många bilder.














Nu är det sportlov och det är så skönt att vara ledig från skolan några dagar... (;

Fysträningarna fortsätter dock som vanligt, och till helgen är det cross som gäller för hela slanten = UNDERBART ROLIGT!

/ Emma

Träning i Saxtorp!

Hejhej!

Var idag och körde i iskalla Saxtorp, och det gick mycket bra!  Känns mer och mer som om jag får in ett snabbare tempo och bättre position på hojen, och det känns som om jag utvecklas lite mer för varje gång jag kör :) 

Det behövdes egentligen inte några dubbdäck idag, för det var rätt mjukt i marken... men de är goa att ha om man skulle komma på någon isfläck.... Längtar som tusan tills det blir varmare och banorna blir mjuka :)

Oj va trött jag är! Det har varit en hård vecka, full med fysträningar och skolarbeten. . . Men veckan och helgen kunde inte ha avslutats bättre! Längtar redan till nästa...

Slänger upp en bild på mig från träningen idag! :)






Ha det bra! 

/ Emma

RSS 2.0