MxAlliansen i Getinge -

Tjenare ! :D

Var och tävlade i Getinge igår, och jag slutade på en 14.e plats totalt.

Heat 1: Fick en jättedåligt utsläpp i starten och var sist fram till startsvängen. Efter två svängar så vurpade jag och när jag kom på hjulen igen så var jag helt sist. Jag körde upp mig några placeringar och låg ett tag runt en 13e plats. Jag blev väldigt stel och nervös i min körning och fick inte något riktigt flyt. Eftersom att jag blev stel så blev jag även VÄLDIGT trött. När det var cirka 5 minuter kvar blev jag påkörd av en annan och välte igen.
Slutade på en 14e placering i det heatet och jag var inte alls nöjd över min körning.

Heat 2: Fick en lite bättre start men var fortfarande dåligt med. Jag körde upp mig några placeringar och sen så tappade jag några. Banan var väldigt hålig så det var riktigt jobbigt att köra och varvtiderna var inte de bästa.. Men jag körde på i mitt tempo hela tiden och försökte hålla mig på hjulen under hela heatet - vilket jag lyckades med! Jag stressade inte lika mycket och blev därför inte lika stel och inte lika trött. Slutade på 14e plats i det heatet också.

Totalt efter dagen så slutade jag på en 14,e plats. 1a av tjejerna ! (:

Nu börjar förberedelserna till Vissefjärda och på fredag så åker vi dit!

Lördag - SMKVAL.
Söndag - SMFINAL... Förhoppningsvis.. (;


Två dagars träning i Böket !


Hej ! :D

Har varit och tränat två dagar i Bökeslund i veckan. Första dagen var det organiserad träning med tränare och hela paketet, och andra dagen så var det allmän träning då det kom VÄLDIGT mycket folk.

Det har varit riktigt varmt och gött kan jag säga, runt 20 grader hela tiden, helt underbart !

Körningen har gått mycketmycket bra, och jag har hunnit träna på många saker som jag har svårt för. Den första dagen kunde jag verkligen koncentrera mig på vissa speciella saker eftersom att tränaren Stefan Andersson var där och kunde visa och hjälpa mig med de sakerna som jag gjorde helt galet. Riktigt bra träning!

På måndag, 25/4 så ska jag köra en tävling som heter MxAlliansen. Den kommer att gå i Getinge på GetingeMK, alltså på hemmabanan. Jag ska köra i ungdomsklassen MX2U så det kommer bli tufft motstånd mot killarna, menmen.. det ska bli sköj! :D 

Här kommer lite bilder från veckan!  
















/ Emma

SM träning i Vissefjärda -

Hej ! :D

Nu börjar det dra ihop sig till SM, känns riktigt spännande ! Första SM är ju i Vissefjärda , så i helgen va jag där och tränade. Banan var en väldigt tekniskt svår, snabba partier med stora långa hopp, varvat men riktigt trånga kurvsektioner.

Kan säga att detta var en väldig nyttig träning.. det tog nästan ett helt pass att bara lära sig vad som kommer bakom nästa krön.. och det hade jag inte velat lära mig samma dag som SM går, utan det känns väldigt skönt att ha fått träna på banan.

Jag hade lite problem i början, hittade inte något riktigt flyt. Detta är inte riktigt min typ av bana, jag är mer sandtypen.. menmen, när det är SM ska jag kämpa och ge ALLT ! :D










Imorgon ska jag träna i Getinge, ska bli kul! :D

/ Emma


SM :)

Så här ser de olika datumen ut för SM 2011 !

2011-04-30 - 2011-05-01 Vissefjärda CK

2011-05-07 - 2011-05-08 Tibro MK

2011-08-13 - 2011-08-14 Finspångs MS

2011-08-27 - 2011-08-28 Västerås MK

2011-10-01 - 2011-10-02 Tomelilla MK

2011-10-08 - 2011-10-09 BMK Uddevalla

/Emma

Vårsatsning !

Hej!

Ber om ursäkt för dålig uppdatering, det är så att jag har varit sjuk sen tävlingen i söndags och har inte haft möjlighet till att uppdatera :)

Tävlingen gick bra, dock är jag inte helt nöjd med min körning. Jag var väldigt nervös, mina tävlingsnerver är inte de bästa, och det gjorde mig väldigt stel i min körning i det första heatet.

Heat 1: Jag fick en riktigt bra start, och inledde heatet med en ledande position. Jag blev dock väldigt stel och spände mig, är inte så van vid att ligga först från början utan är mer den föraren som jobbar sig uppåt i placeringarna under heatet. Efter cirka 3 varv så vurpade jag och det tog lång tid innan jag kom igång att köra igen. När jag började köra igen så låg jag sist men körde upp mig några placeringar. Jag slutade på en 8e plats.

Heat 2: Fick en bra start igen och låg bland de 4 första i några varv tills jag blev omkörd av två stycken. Jag körde på i mitt tempo utan att några större händelser inträffade och slutade på en 6e plats.

Totalt efter dagen blev jag 6a.












Till helgen ska vi till Vissefjärda. Första SM går ju där snart så vi åker dit för att jag ska få köra på banan innan tävlingen.

Ha det bra!

/ Emma


Tävlingsdax! :)

Hej!

Jag är EXTREMT taggad till tävlingen på Söndag i Veinge ! dock rätt pirrigt i magen.. men jeeesees va kul det ska bli! :D

Tidsschemat för söndagen hittar ni här, klicka bara in på Tidplaner Söndag.
http://www6.idrottonline.se/VeingeMCK-Motorcykel/TavlingarResultat/Varsatsning/2011/

Kommer uppdatera med tävlingsdatumen inom kort (:


/ Emma

RSS 2.0